Skip to main content

SukaldaritzaMakrobiotikoa

Lurrean Bizi | Sagardoaren txinparta

2016-01-14

Lehenik, Astigarragako Txotx irekieran izan gara. Aritz Aranburu surflariak eman dio hasiera Zelaia sagardotegian. Ondoren, Usurbilgo Alkartasuna Baserritarren Kooperatiba ezagutu dugu. Azkenik, Gorka Gereñok, sukaldaritza makrobiotikoan oinarritutako errezeta berri bat prestatu digu.

Errezeta: pate berezia

2016-01-15

Gorka Gereño sukaldariak errezeta makrobiotiko berri bat prestatu digu Intxaurrondoko bere jatetxean: pate berezia.

Errezeta: lekalez beteriko txipiroiak

2016-01-07

Sukaldaritza makrobiotikoaren abantailak ezagutzearekin batera, Gorka Gereño sukaldariak errezeta bereziak prestatzen dizkigu. Oraingoan, beste bat prestatu digu: lekalez beteriko txipiroiak.

Lurrean Bizi | Baratzetik esneki ekoizpenera

2016-01-07

"Bizi Baratzea" liburuaz hitz egin dugu Jakoba Errekondo egilearekin. Jarraian, Goenaga sendiak jogurtak nola egiten dituzten erakutsi digute. Azkenik, Gorka Gereño sukaldariak errezeta makrobiotiko berri bat prestatu digu: lekalez beteriko txipiroiak.

Errezeta: udare konpota muesliarekin

2015-12-17

Sukaldaritza makrobiotikoaren abantailak ezagutzearekin batera, Gorka Gereño sukaldariak errezeta bereziak prestatzen dizkigu. Oraingoan, beste bat prestatu digu: udare konpota muesliarekin.

Lurrean Bizi | Txistorraren garaia

2015-12-17

Getariako Maisor enpresan, antxoen kontserbak nola egiten dituzten ezagutu dugu. Jarraian, San Tomasak gain gainean ditugun honetan, txistorra nola egiten den ikasiko dugu. Azkenik, Gorka Gereño sukaldari makrobiotikoak, Udare konpota prestatuko digu.

 
bannerra

bannerra