Skip to main content
bannerra

Lurrean Bizi | Sagardoaren txinparta

Bideoa prozesatzen hasi gabe oraindik

Identifikazioa
2016-01-14

Lehenik, Astigarragako Txotx irekieran izan gara. Aritz Aranburu surflariak eman dio hasiera Zelaia sagardotegian. Ondoren, Usurbilgo Alkartasuna Baserritarren Kooperatiba ezagutu dugu. Azkenik, Gorka Gereñok, sukaldaritza makrobiotikoan oinarritutako errezeta berri bat prestatu digu.

Saioak / Lurrean Bizi
Gaikakoa
Alkartasuna, SukaldaritzaMakrobiotikoa, TxotxIrekiera
TokiaDonostia
Artxiboa
BihurketaBihurketa hasi gabea
Iraupena00:33:05
Neurriak640px X 360px
Fitxategia (X)
Fitxategi arina/home/www/396b7e1e76a9c2ce6d4171b6db3935fd/web/d/bideoArinak/screenShots/HDO_10003941.flv (X)
Egilea eta jabetza
-k bidalia,
2016/01/14-an
Copyright
Edukiaren kokapena
HerriaDonostia
Webean
NonIgo gabea
LerroburuaLurrean Bizi | Sagardoaren txinparta
Deskripzioa

Lehenik, Astigarragako Txotx irekieran izan gara. Aritz Aranburu surflariak eman dio hasiera Zelaia sagardotegian. Ondoren, Usurbilgo Alkartasuna Baserritarren Kooperatiba ezagutu dugu. Azkenik, Gorka Gereñok, sukaldaritza makrobiotikoan oinarritutako errezeta berri bat prestatu digu.

 
bannerra

bannerra