Skip to main content

Lurrean Bizi | Baratzetik esneki ekoizpenera

Bideoa prozesatzen hasi gabe oraindik

Identifikazioa
2016-01-07

"Bizi Baratzea" liburuaz hitz egin dugu Jakoba Errekondo egilearekin. Jarraian, Goenaga sendiak jogurtak nola egiten dituzten erakutsi digute. Azkenik, Gorka Gereño sukaldariak errezeta makrobiotiko berri bat prestatu digu: lekalez beteriko txipiroiak.

Saioak / Lurrean Bizi
Gizartea
BiziBaratzea, GoenagaJogurtak, LurreanBizi, SukaldaritzaMakrobiotikoa
TokiaDonostia
Artxiboa
BihurketaBihurketa hasi gabea
Iraupena00:27:50
Neurriak640px X 360px
Fitxategia (X)
Fitxategi arina/home/www/396b7e1e76a9c2ce6d4171b6db3935fd/web/d/bideoArinak/screenShots/HDO_10003923.flv (X)
Egilea eta jabetza
-k bidalia,
2016/01/07-an
Copyright
Edukiaren kokapena
HerriaDonostia
Webean
NonIgo gabea
LerroburuaLurrean Bizi | Baratzetik esneki ekoizpenera
Deskripzioa

"Bizi Baratzea" liburuaz hitz egin dugu Jakoba Errekondo egilearekin. Jarraian, Goenaga sendiak jogurtak nola egiten dituzten erakutsi digute. Azkenik, Gorka Gereño sukaldariak errezeta makrobiotiko berri bat prestatu digu: lekalez beteriko txipiroiak.

 
bannerra

bannerra